La ‘padrina youtuber’ Maria Gibert abrirá el programa de actividades gastronómicas del Mercado de Inca


La cocinera Antonia Cantallops y los chefs Tomeu Torrens y Tomeu Lassio participarán en estas iniciativas para acercar este espacio a los clientes

El Mercat Cobert ofrece un descuento del 50% en el uso del aparcamiento subterráneo a todos los clientes en horario nocturno de lunes a domingoEl proper dissabte, dia 14 d’abril, es posarà en marxa el nou programa d’activitats del Mercat Municipal d’Inca amb el showcooking que realitzarà a partir de les 12 hores ‘la padrina youtuber’ Maria Gibert que explicarà una de les seves receptes de primavera.

Gibert, s’ha convertit els darrers anys en tota una revelació a internet i a les xarxes socials. El seu canal de Youtube “Recetas Mallorquinas”, on explica les seves propostes, sempre relacionades amb la cuina mallorquina, compta amb més de 21.000 suscriptors i algunes de les seves receptes ja acumulen quasi 300.000 vistualitzacions.​

Aquesta serà la primera de les activitats organitzades pel Mercat Municipal d’Inca per tal d’acostar-se més als clients habituals i també a atreure nous consumidors. Aquest programa que tendrà en la en la gastronomia el seu fil conductor que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Inca.

​A més, i amb la finalitat d’afavorir el sector de la restauració el Mercat Municipal ofereix un descompte reduït del 50% en l’ús de l’aparcament soterrat en horari nocturn entre les 21:30h i les 7:00h hores tots els dies de la setmana.

El següent taller es realitzarà el proper dia 5 de maig a les 12 h. amb motiu del dia de la mare amb la participació de la cuinera Antònia Cantallops i del seu fill el xef Tomeu Torrens, del Celler Can Amer.

​Antònia Cantallops va regentar durant dècades el celler Can Amer, un dels més prestigiosos de la comarca d’Inca. Al front de la cuina va recuperar l’antiga cuina mallorquina tradicional i li va donar un impuls cap a la modernitat. Aquest esperit l’ha agafat el seu fill, el xef Tomeu Torrens. que ara regenta el celler.

La tercera cita culinària serà amb el xef Tomeu Lassio que protagonitzarà un showcooking el 10 de maig coincidint amb la celebració del Dijous Gros.

Lassio s’ha convertit en els darrers anys en un dels cuiners amb més projecció de Mallorca. Tot i la seva joventut regenta el seu propi restaurant que du el seu nom a Lloseta després de formar-se al costat de figures com Santi Taura. ​Lassio dona molta importància al producte local i de temporada en les seves preparacions.

Totes les demostracions culinàries es duran a terme amb productes frescs de les parades del mercat.

Els venedors del Mercat Cobert volen dinamitzar aquest espai per reforçar el seu paper com un dels punts de trobada de totes les persones que fan les seves compres al centre d’Inca. A més d’aquestes activitats també es duran a terme altres iniciatives relacionades amb el món de la restauració i amb el petit comerç.

Comentarios Facebook
Publicado en Inca.
Alguna publicidad valiente y la ayuda desinteresada de muchos lectores como tú han hecho posible esta noticia. Conoces nuestra línea editorial, quizás políticamente incorrecta pero comprometida con la identidad balear, la unidad de España y Europa. No es fácil ni es barato sostener un medio de comunicación que beba de estos postulados, siempre contra los más poderosos. Por eso te pedimos que nos ayudes con una aportación, que formes parte de nuestra familia, que ayudes a que sigamos incordiando al Poder. Puedes hacerlo de varias maneras. Y tú ¿Eres balear? infórmate aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.