Es recó des padrí: Lo que amaguen darrere dir català an es mallorquí

Es catalanistes amaguen darrere sa llengua un propòsit molt més fosc. Amaguen un pensament únic, un adoctrinament brutal i un supremacisme importat des de terres inhòspites
Lo que amaga sa llengua catalana és feixisme, totalitarisme i segregació racial, darrere aquests aparents somriures amaguen odi i desitjos de conquista des territoris que formen es seus imaginaris Països Catalans. Tot molt democràtic. Això és lo que es mallorquins no volem, no som catalans i lo únic que mos uneix és esser espanyols.

Sé que vos sap greu que vos digui sa veritat, però per molt que imposeu sa vostra cultura i llengua, mai mos fareu catalans, tenim identitat pròpia i voltros simplement sou renegats, en resum, catalans de segona.

Vos ho dic en mallorquí, aquesta llengua que voleu matar, però supos que ho entendreu alt i clar, vos volem fora de Mallorca, ja que és sa nostra terra i voltros heu d’anar-vos a sa península, aquesta que tant estimau, deixar-mos an es mallorquins, sou indesitjables i lo pitjor que habita a ses nostres illes.

 

Comentarios Facebook
Publicado en Opinión.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *